0889 349 766 arsostroi@abv.bg

ремонт на покриви стара загораРемонт на покриви Стара Загора-Цени за ремонт на покриви.

Нашата бригада работи на територията на Стара Загора и областта. Ремонт на покриви Стара Загора –

Покрива си укрепи, като ремонт си заявиш ти!

Нашата Фирма извършва всякакъв вид ремонт на покриви на територията на Стара Загора и региона. Разполагаме с доказани специалисти в областта на следните ремонти: ремонт на покриви с керемиди, ремонт на покриви с хидроизолация на плоски и скатни покриви, нови покриви, нова дървена конструкция, смяна на улуци и водосточни тръби, вътрешни ремонти, събаряне на стари сгради и други.

Ремонт на покриви Стара Загора от АрсоСтрой – доказан лидер в покривното строителство и ремонтите.

 

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? ПОЗВЪНЕТЕ НИ! Телефон за връзка: 0889 349 766

За консултации и всякакви въпроси, свързани с нашата дейност, може да ни потърсите! Екипът на „Арсострой“ с удоволствие ще Ви отговори и помогне да разрешите Вашите проблеми с покрива!

Изгоден Ремонт на Покриви Стара Загора – Цени, Намаления

Съвети и отговори за нас, защо да изберете АрсоСтрой за вашят ремонт на покрив в Стара Загора:

1. Отбягвайте доста евтините фирми. Те винаги работят с негодни материали. Плащат незначително на работниците си. Може да изискват допълнително капитал за да завършат ремонта. Ето как евтините ремонтни проекти в края ще ви струват често по-скъпо.
2. Изберете фирма, която е отдавна в занаята. С такъв избор ще създадете по-голяма гаранция за една прекрасно извършена работа. АрсоСтрой е фирма, който е отдавна в занаята-повече от 20 год. С нас ще си осигурите гаранция за качество и прекрасно извършена работа.
3. Избягвайте фирми, които са с погрешно отношение спрямо вас. Ако не ви харесва как се комуникира с вас, просто не ги наемайте. От АрсоСтрой винаги се стремим да създаваме не само делови контакт с клиентите си но, и добри приятелски взаимоотношения. Стараем се да предложим винаги най-доброто решение и да бъдем любезни!
4. Добрите партньори обикновено ще ви дадат информация за възможни и належащи ремонтни разноски. Те ще ви осведомят за тези неща още в предварителния оглед за да бъдете наясно за необходимите финансови инвестиции. Винаги от АрсоСтрой са точни и ясни относно офертите си и зачисляват възможни и належащи ремонтни разноски.
5. Нашите екипи неизменно се справят с крайната дата за изпълнение или поне се вмъкват в близките времеви интервали. До този момент от АрсоСтрой нямат неспазен срок за изпълнение. Винаги даваме точни срокове и те са спазени!

Ето Видовете Услуги Предлагани от Най-Качествената Фирма за Изграждане на Покриви в Стара Загора:

ремонт на покриви стара загора

Фирмата извършва следните ремонтни услуги:

    • Ремонт на покриви
      Цялостно изграждане на нов покрив
      Дървени покривни конструкции
      Ремонт на покриви с керемиди
      Пренареждане на керемиди
      Частични покривни ремонти
      Отстраняване на течове
      Метални конструкции
      Хидроизолация на покриви
      Хидроизолация на панелни покриви
      Махане на съществуващата Хидроизолация
      Поставяне на битумни керемиди
      Тенекеджийски услуги   
      Подмяна на улуци, казанчета и водосточни тръби
      Подмяна на капандура
      Обшиване на бордове с ламарина
      Обшиване на комин с ламарина
      Подмяна на ламаринените обшивки

      Изграждане и измазване  на срутени комини

      Замазка
      Фаянс и теракота
      Гипсокартон
      Преградни стени
      Пред стена обшивка 
      Окачени тавани  2 – 3 нива
      Обръщане на врати и прозорци със картон 
      Шпакловка
      Боядисване
      Боядисване на входове 
      Декоративни мазилки
      Асфалтиране на дворове и други обекти
      ОТ А ДО Я

      Как да разберем кога покривът се нуждае от намесата на специалист в Стара Загора?
      -Наличието на течове е основният критерий, по който ще разпознаете нуждата от поправка на покривната конструкция. Това може да е в следствие от неправилно полагане на керемиди, изгнили летви, дъсчена ламперия, повредени улуци.
      – Специалистите делят причините за проблеми в покрива на естествено износване на елементите или некачествен демонтаж и монтаж на покривната конструкция.
      -Поправянето й ще намали сметките ви за отопление, затова не чакайте дефектите по покрива да станат непоправими.
      -Добрата визия на покрива дава приятен облик на цялата постройка, затова не подценявайте нейното значение.

      В секцията услуги на сайта  може да разгледате основните типове покривни конструкции.  – Вилен тип покрив;  – Двускатен кръстосан покрив;  – Кръстосан покрив пирамида;  – Наклонен покрив;  – Плосък покрив;  – Покрив с начупени скатове;  – Покрив тип Боне;  – Покрив тип два ската;  – Покрив тип мансарда;  – Покрив тип Пирамида;  – Покрив Скосен;

      Освен с високото качество на работа и на материалите, с които работим, ние можем да се похвалим и с едни от най-разумните цени за този тип ремонтни дейности. В унисон с потребностите и възможностите на нашите клиенти, цените ни са първото нещо, което грабва тяхното внимание.

      Изгодните цени са критерият, по който болшинството хора избират фирмата изпълнител на покривния ремонт и за тяхно щастие, избирайки нас, на тях няма да им се наложи да направят компромис с качеството и сроковете на изпълнение.

      Ниски цени;
      Високо качество на изпълнение;
      Устойчиви и иновативни материали;
      Перфектна и постоянна комуникация;
      Стриктно спазени срокове.
      Това са само малка част от условията, които предлагаме. Със АрсоСтрой получавате най-важното – сигурност, че покривът ви няма да се нуждае от повече ремонти и ще изпълнява перфектно своето предназначение, да пази вашия дом или обществена сграда от всички неблагоприятни атмосферни влияния.

      Открийте своя град и намерете информация, съвети и отговори за Ремонт на покриви във Вашия град

      Ние от Арсострой имаме готовност да извършваме ремонт на покриви в цялата страна:
      София, Пловдив, Перник, Плевен, Пазарджик, Асеновград, Стара Загора, Костинброд, Ябланица, Кюстендил, Карлово, Димитровград, Козлодуй, Благоевград, Варна, Враца, Бургас,Айтос, Банкя, Ботевград, Елин Пелин, Сливница, Велико Търново, Разград, Радомир, Раковски, Хасково, Шумен, Казанлък, Костенец, Гоце Делчев, Севлиево, Габрово, Нова Загора, Своге, Сандански, Велинград, Белово, Харманли, Чирпан, Смолян, Търговище, Панагюрище, Свиленград, Кнежа, Калофер, Сливен, Бояна, Симеоново, Драгалевци, Бистрица, Панчарево, Горна Оряховица