0889 349 766 arsostroi@abv.bg

ремонт на покриви пловдивРемонт и изграждане на нови Покриви – Работим седем дни в седмицата – Ремонтиране на всички видове дървени покривни конструкции, Полагане и залепване на всякакъв вид хидроизолация в Пловдив и страната, Покриви Пловдив.
Изграждане на покриви в  Пловдив

Изграждане на нови покриви, ремонт на покриви, поставяне на битумни керемиди, залепване на хидроизолация, изграждане на нови дървени конструкции, монтаж на американски безшевни улуци и водосточни тръби, надстройка на тавански стаи, всякакъв вид тенекеджийски услуги.

Бързо и качествено изграждане на покриви.

От здравината  на покрива, зависи запазването на цялата сграда. Той я предпазва от влиянията на околната среда. Без покрива, всеки дом ще започне се руши под въздействието на дъждове, снегове, градушки, силни ветрове, урагани и дори от слънчевите лъчи.

Направа на покриви в Пловдив

Ние сме „Арсострой“ и се занимаваме с ремонти на покриви от 1983 година насам. Изграждаме всякакъв вид покриви, независимо от типа и сложността на покрива. Работим само с висококачествени материали и използваме професионална техника и най-добрите инструменти. Екипът ни се състои изцяло от професионалисти в бранша и сме завършили повече от 1500 обекта в цялата страна.

Основните ни дейности са: изграждане на нови покриви, ремонт на покриви, наковаване на битумни керемиди, полагане на хидроизолация, изграждане на дървени конструкции, монтаж на американски и поцинковани  безшевни улуци и водосточни тръби, надстройка на тавански стаи, всякакъв вид тенекеджийски услуги.

Изберете „Арсострой“ за изграждане и направа  на покрив в град Пловдив.

Защото използваме висококачествена техника и специалисти, за да гарантираме на  покривът Ви  максимално дълъг живот. Защото работим бързо, коректно и на най-добри цени. И понеже държим да дадем на клиентите си дълги години здрав покрив, гарантираме за извършените услуги от 5 до 20 години!

Изберете “Арсострой” за ремонт на покрива си в град Пловдив.

Изграждаме всички видове покриви и покривни конструкции.

Полагаме качествена хидроизолация, със сертификат за качество, която ще предпазви жилището Ви в град Пловдив от неприятните влага, мухъл и плесен.

Нареждаме керемидите на Вашия покрив качествено, за да предотвратим течове, изгниването и рушенето на носещата дървена конструкция.

Реставрираме стари сгради и къщи, и ги превръщаме в красиви, уютни и приятни места за живеене. Работим със най-качествените материали и следим тенденциите и новостите в областта на покривното строителство.

И не на последно място, предлагаме най-добрите цени! Няма нужда да търсите друга фирма – “Арсострой” ЕООД е лидерът с 35 години опит и доказано качество през годините.

Ако сте от град Пловдив и имате нужда от ремонт на покрив, можете да се свържете с нас още сега.

Ако имате нужда от изграждане на нов покрив, от ремонт на покрив, от залепване на хидроизолация или от някаква друга услуга услуга, ние сме готови да Ви помогнем.

Ние ценим времето и парите Ви. Затова гарантираме с името си за всеки изпълнен ремонт, а за да бъдете спокойни, даваме и от 5 до 20 години гаранция за всяка извършена услуга и ремонт.

За оглед на обект, за уточнения или изготвяне на подробна оферта, и за всякакви въпроси свързани с работата ни, можете да ни откриете (контакти).