0889 349 766 arsostroi@abv.bg

За изработката на покривна конструкция се използва главно иглолистен материал, като чам и бор. За нуждите на строителството на покривна конструкция, дървените трупи се преработват в няколко различни форми. Те са греди, дъски, талпи, бичмета, летви и шперплат.

Гредите се произвеждат с правоъгълно или квадратно напречно сечение, и могат да бъдат с различни дължини.

Дяланите греди се оформят от едно дърво, с брадва и от четирите страни. Тези греди се правят с дължина от 2 до 12 метра и с дебелина по-голяма от 18 сантиметра. Те обаче имат един недостатък – не са с еднакво сечение по цялата дължина.

Бичените греди се правят от трупи, които се разбичват чрез гатери, на които трионите се настройват така, че от вътрешната част да се получат греди или дебели дъски (талпи), а от външната да се получат тънки дъски. Бичените греди могат да бъдат с най-различни размери.

От здравината и функционалността на покрива, зависи запазването на цялата сграда. Той я предпазва от влиянията на околната среда. Без него, всеки дом би започнал да се руши под въздействието на дъждове, снегове, градушки, силни ветрове, урагани и дори от слънчевите лъчи.

Ние се занимаваме с изграждането на всякакви видове покриви, независимо от  тяхната конструкция. Използваме висококачествени материали, професионални машини и най-добрите инструменти.

Екипът ни от професионалисти ще се заеме с тази тежка работа, а Вие разгледайте цените, които предлагаме и се свържете с нас!

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.