0889 349 766 arsostroi@abv.bg

Защо да изберете нас?

Богат опит

Ние сме професионални строители с опита на няколко поколения майстори. От дългогодишния опит зад гърба си имаме стотици квадратни метра успешно и перфектно ремонтирани покриви, сгради и пътища.

Коректност

Основен принцип за нас е коректността, честността и професионализма, с който се отнасяме към всеки наш клиент. Избирайки нас, ще се убедите, че сте попаднали освен на добри майстори… и на хора.  

Пълна гаранция за качество

Ние спазваме уговорените срокове за осъществяване на ремонта на Вашия покрив, сграда, улица! Вие получавате качествен ремонт и пълна гаранция, при сключване на договор, за всички извършвани от нас услуги. 

Преди всичко ние сме Строители и това прави всичко различно – професионалисти с ясни и последователни цели с принципи и отговорност. За нас клиентите са не просто хора, те са наши приятели – заедно работим за да сътворим един по-светъл и по-уютен дом!

Ние се занимаваме с ремонти и строителство от средата на 2004, и до 2011 сме работили като бригада, но за по-голямо доверие към нашите клиенти с цел гаранции през 2011 година основахме фирма “АРСОСТРОЙ” ЕООД  и с гордост можем да заявим, че за цялото това време сме натрупали опит и рутина и само така можем да Ви дарим с препоръки и ценни съвети за вашия ремонт. Фирмата ни за строителство осигурява възможност за по-бързи и по-качествени строителни услуги и ремонти, освен това ние винаги Ви даваме най-добрата цена!

Работим с квалифицирани специалисти, с нови и съвременни машини и инструменти, с отговорни доставчици и не ни е страх да се сблъскваме с трудностите ден след ден. Богатият ни опит включва ремонт и строителни услуги, изграждане на нови покриви, претърсване на керемиди, повдигане на тавански стаи, обшиване на комини и капандури, поставяне на улуци и водостоци, над и под улучни поли, полагане на хидроизолация.

За нас Качеството е на първо място – да строим и клиента да остане доволен е нашата основна цел.

За нас най-голямата реклама е препоръката.

Ние не работим всичко свързано със строителството. Ние работим това, което най-добре владеем, а именно само покривни работи.

Политиката и целите на нашата Организация за 2017 година са насочени към:

  • Осигуряване на бързи и качествени ремонтни и строителни услуги;
  • Предлагане и гарантиране на достъпни цени за Клиента;
  • Изпълнение на строителни услуги в срок;
  • Гаранция за качествено изпълнение на вашия ремонт;
  • Доставка и работа с качествени материали;
  • Съвременно оборудване и работно облекло;
  • Реклама и рекламни кампании;
  • Ремонт и строителство на европейско ниво!

 

С уважение: Арсо Иванов /управител/

Тел за контакти:  0889 349 766

Какво предлагаме?

Ние работим с материалите на доказалите се фирми в България